Et Sote
(Et Modunda 200 DERECE 28 DAKİKA)
MALZEMELER
500 gr kuşbaşı et
2 adet orta boy soğan
1 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
2 diş sarımsak
1/2 çay bardağı sıvı yağ
Kekik, pul biber, tane karabiber, tuz 1 Yemek kaşığı salça
Salça hariç tüm malzemeler doğranıp baharatlar eklenerek derin bir kapta karışıştırılır. Arztech aparatlarından derin tencereye yerleştirilir. Et modunda 200 derecede 10 dakika pişirilir. 1 yemek kaşığı salça 1 su bardağı sıcak su ile açılır ve karışıma ilave edilerek 18 dakika daha pişirilir. Pişirme aşamalarında ara ara karıştırılır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.